Hoe mijn droom uitkwam!

Geplaatst op Geupdate op

Een droom die uit kwam!

Het organiseren van een evenement, waar mensen kennis kunnen maken met de mogelijkheden die er zijn. Het begon 2 jaar geleden als een leuk idee.

Hoe kan je je levenskwaliteit verbeteren, ondanks en wellicht dankzij je diagnose?

Als je niet anders weet ga je naar de huisarts, jeugdzorg, 1e of 2e lijns hulpverlening, krijg je medicatie, een aantal vaardigheidscursussen en dan? Heel veel mensen willen dat niet, durven niet en wat kun je dan doen?

Ik wilde dit evenement organiseren voor iedereen die

  • nieuwsgierig is
  • meer wilt weten
  • op zoek is naar mogelijkheden!

Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden en wat past er bij jou? Vanuit de ADHD Factory krijg ik enorm veel vragen over wat te doen, terwijl ik ook niet over alle antwoorden beschik. Gelukkig beschik ik over een fijn netwerk, waar ik de klanten naar toe kan doorverwijzen.

Door dit evenement konden de bezoekers zelf kennis maken met de personen achter de methodieken!

Ook de aanwezige standhouders van oa. Brijder verslavingszorg, Time2Controle, Horsebuddy, Nutrilogic konden de bezoekers van de benodigde informatie voorzien!

Het is fijn om zoveel mensen op zo’n dag als 5 oktober bij elkaar te zien. Dat iedereen vanuit zijn eigen behoefte de dag doorbrengt, geheel ontspannen.

De kinderen vermaken zich prima met de ‘crew’ van de ADHD Factory. Er is van alles te doen en ook de speltherapeuten zorgen voor een sterkere binding tussen ouder en kind.

Johan Driessens neemt de bezoekers mee naar hoe je meer verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen levenskwaliteit aan de hand van zijn S.M.I.L.E. techniek en de kracht van enthousiasme!

Ingrid Stoop laat mensen met volle hoofden ervaren hoe zij die leeg kunnen krijgen en wat ze kunnen doen om zich beter te concentreren.

Anja Bijker zorgt voor meer begrip over het lichaam van de mens. Het autonome zenuwstelsel. Ontspanning, is heel belangrijk voor een goede levenskwaliteit!

Susanna Nevalainen was er in eerste instantie alleen voor de jongeren met “ontdek je talenthousiasme!” Veel volwassenen waren ook benieuwd naar hun talenten en schoven vrolijk aan.

Lo van Beers van haar prachtige coachkaartjes “Eigenwijsjes” liet de mensen kennis maken met E.F.T. een kloptechniek, waardoor je emoties geneutraliseerd worden.

Door het prachtige weer kon Myra Hillebrink de kinderen en ouders mee naar buiten nemen om diverse methodes mee te geven, hoe je in het “nu” kan blijven zodat je energiek blijft.

Sascha Fransen en haar collega speltherapeute zorgden voor een geweldige beleving hoe het contact met je kind door middel van spelen weer kan opbloeien.

Als afsluiter nam Cathelijne Wildervanck het publiek mee in haar verhaal hoe belangrijk het is voor jezelf en je gezin om ontspannen te zijn en te blijven. In de periodes van je leven dat je ontspannen bent:

  • heb je veel meer overzicht
  • kan je beter anticiperen op plotseling minder fijne gebeurtenissen
  • is het contact met je omgeving veel leuker.

“Wel genieten hé, Judith” en dat heb ik gedaan!

Ik kon dat doen, omdat het gewoon klopte. Precies zoals in mijn droom en eigenlijk nog bijzonderder! Deze dag was echt een feestje!!

Dankbaar voor de juiste mensen op de juiste plaats! Dankbaar voor de partners die dit event mogelijk konden maken!

Bovenal hoop ik dat de bezoekers al het geleerden kunnen integreren in hun leven en dat we dit door kunnen geven aan onze kinderen. Voor een groot gedeelte hebben wij zelf invloed op onze levenskwaliteit en wat past bij  jou?!

Ik hoop dat je weet dat er meer mogelijk is dan je denkt én je hoeft het niet alleen te doen!

Volgend jaar weer?

Judith Nieuwpoort

176

Nogmaals een dank aan alle partners!

Rietveldtheater

cropped-logo-rietveld-groen

Rozema

rozema.gif

Ik Organiseer Meer

Logo-IOM

De Plattelander

plattelander

ADHD Factory

ADHD_Factory_Mail

Uitgeverij SWP

Logo_Uitgeverij_SWP

Zin in Puur

Zin in Puur

Koos de Roos

Koos de Roos

EkoPlaza Delft

EkoPlaza Delft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s